Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi har 25 års erfaring med alt der har med gulve at gøre, rundt om i Aalborg området.
Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi er specialiserede i montering af vinyl på gulv og vægge i vådrum.
Ønsker De kvalitetsarbejde udført til aftalt tid og pris
Ønsker De kvalitetsarbejde udført til aftalt tid og pris
Vi er specialiserede i montering af vinyl på gulv og vægge i vådrum.

Gulvafslibning Nørresundby

Leder du efter gulvafslibning i Nørresundby? Hos JH Gulve er vi specialister med mere end 25 års erfaring, og vi sikrer altid håndværk af højeste kvalitet.
Vi tilbyder specialisthjælp til alting inden for gulvservice, herunder behandlinger og efterbehandlinger, fra letslibning til komplet gulvafslibning, lakering og meget mere. Hvad end du er privat eller erhverv, kan vi sammensætte et tilbud på gulvafslibning til dig, der med garanti vil give gulvet nyt liv – uanset om det er som en del af et boligsalg eller for at opfriske hjemmet eller kontoret.

Skal vi hjælpe dig med gulvafslibning i Nørresundby?
Alt du skal gøre er, at kontakte os direkte på tlf. 98 28 67 00 eller skrive en mail til info@gulvaalborg.dk, så tager vi en snak med dig om hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Letslibning af gulve

Giv dit gulv nyt liv med en gulvafslibning i Nørresundby og omegn! Hvis dit gulv ser slidt og træt ud, kan en gulvafslibning være løsningen. Nogle gulvbehandlinger kræver blot en trærens efterfulgt af en letslibning, mens andre har brug for en mere omfattende behandling som fuldafslibning. Uanset behovet kan vi hjælpe med at opfriske dit gulv.

Ved hjælp af en rondelsliber sikrer vi et ensartet og smukt resultat med vores gulvafslibning. Vi sørger altid for, at du er fuldt ud tilfreds med dit gulv, når arbejdet er færdigt. Som afslutning anvender vi ofte mesterolie eller mesterlak for at fuldende det flotte resultat. Kontakt os i dag for en professionel gulvafslibning i Nørresundby!

Fuldafslibning af gulve

Er dit trægulv meget slidt? Så kan en fuldafslibning være den rette løsning for dig! Vi tilbyder professionel gulvafslibning i Nørresundby, hvor vi går i dybden med en fuldafslibning for at fjerne alle ridser og ujævnheder. Hos JH Gulve anvender vi topkvalitetsmaskiner og værktøjer, såsom rondelsliber med slibenet, for at sikre et smukt og ensartet resultat.

Efter fuldafslibningen anvender vi ofte mesterolie eller mesterlak for at give gulvet en smuk og holdbar finish. Mesterolien påføres med en polermaskine, hvilket sikrer, at olien trænger dybt ned i træet og giver den bedste beskyttelse og glans. Kontakt os i dag for en professionel fuldafslibning i Nørresundby, og få dit gulv til at skinne som nyt igen!

Gulvafslibning i Nørresundby – og resten af Nordjylland

Vi tilbyder professionel gulvafslibning i heleNordjylland og kører til mange byer udover Nørresundby. Uanset hvor du befinder dig i Nordjylland, kan vi hjælpe med at forbedre dine gulves udseende og holdbarhed.

Er din by ikke på listen? Vi kører i flere byer end dem på listen, tag derfor kontakt til os på tlf.98 28 67 00 eller skriv en mail til info@gulvaalborg.dk, så kommer vi ud forbi dig.

Gulvservice – efterbehandlinger 

Hos JH Gulve er vi specialister i alt inden for gulve, og derfor tilbyder vi også omfattende gulvbehandlinger. Vi hjælper dig i Nørresundby med efterbehandlinger sikrer, at dit gulv får den optimale beskyttelse og det ønskede udseende.

Lakbehandling

Med en lakbehandling kan du styrke dit gulv og gøre det lettere at vedligeholde. Lakken skaber en hård overflade, der beskytter mod slid og daglig brug, og forlænger gulvets levetid. Når vi kombinerer dette med en professionel gulvafslibning i Nørresundby, opnår vi et fantastisk resultat.

Oliebehandling

En oliebehandling giver dit gulv en smuk, silkeagtig finish, som fremhæver træets naturlige skønhed. Olien trænger dybt ind i træet og beskytter mod snavs og fugt. Efter en grundig gulvafslibning i Nørresundby er oliebehandling den perfekte efterbehandling.

Ludbehandling & Sæbebehandling

En ludbehandling, efterfulgt af en sæbebehandling, er en effektiv måde at bevare gulvets lyse farve og beskytte det mod gulning. Ludbehandlingen forhindrer træet i at gulne, mens sæbebehandlingen gør det let at rengøre og vedligeholde gulvet. Efter en gulvafslibning i Nørresundby giver denne kombination optimal beskyttelse og et smukt udseende.

Kontakt os for gulvafslibning i Nørresundby

Står du tilbage og har spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig med gulvafslibning i Nørresundby eller skal du bruge et tilbud på gulvbehandling? Du kan altid kontakte os direkte ved spørgsmål – året rundt. Vi er tilgængelige på tlf. 98 28 67 00 eller send en mail til os på info@gulvaalborg.dk – så besvarer vi alle dine spørgsmål om gulvafslibning.