Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi har 25 års erfaring med alt der har med gulve at gøre, rundt om i Aalborg området.
Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi er specialiserede i montering af vinyl på gulv og vægge i vådrum.
Ønsker De kvalitetsarbejde udført til aftalt tid og pris
Ønsker De kvalitetsarbejde udført til aftalt tid og pris
Vi er specialiserede i montering af vinyl på gulv og vægge i vådrum.

Gulvafslibning Nordjylland

JH GULVE udfører alle former for gulvafslibning, efterbehandlinger og vedligeholdelse af trægulve i Nordjylland, med de sidste nye, hyper moderne gulvslibemaskiner. Vi bruger kun de bedste efterbehandlingsmaterialer og er af den grund ikke de billigste på markedet. Vi har 25 års erfaring med alt i gulvbelægning.

 

Gulvafslibning i Nordjylland – Letslibning af gulve

Hvis dit trægulv kun er lidt slidt og ikke står op i samlinger, kan det i nogle tilfælde være nok at affedte gulvet med trærens, hvorefter gulvet letafslibes før videre behandling.
Hos JH GULVE udfører vi letafslibning af trægulve med Rondelsliber, med slibenet under, hvilket sikrer en flot ensartet resultat, til den videre behandling. Den videre behandling kan så være eksempelvis vores fantastiske mesterolie el . mesterlak. Mesterolien bør lægges ud med Polermaskine. Derved opnås den friktion og varme som får olien til at trænge dybt ned i træet, hvorved den bedste holdbarhed opnås.

 

Gulvafslibning i Nordjylland med en grundig fuldafslibning

Er dine trægulve slidt igennem olie, lak eller anden gulvbehandling, kan vores professionelle gulvslibemateriel rense dit gulv helt i bund. Det foregår ved flere afslibninger med gradvis finere og finere sandpapir og til slut rondelsliber. Vi har det sidste nye slibemateriel, der støver og larmer betydelig mindre end maskiner af ældre dato.
JH GULVE kører med det sidste nye slibemaskiner for et ekstra flot resultat.

 

Lakering af gulv, givet et stærkt gulv – JH Gulve i Nordjylland

Skal det være nemt, er lak en rigtig god løsning. Gulvet bliver meget slidstærkt og nem at vedligeholde. Støvsugning, tørmopning eller gulvvask med hård opvreden klud med pH neutral gulvvaskemiddel anbefales til formålet.
Moderne lakker fås i dag i mange versioner og kvaliteter. Lakkerne fås i forskellig glans. Nogle er i dag med så lidt glans, at de næsten ser ud som et olieret gulv. Der kan b.la. også fås lak med hvidpigment, hvilket giver et flot lyst resultat.
JH GULVE bruger kun den bedste lak, for en ekstra god holdbarhed.

 

Oliebehandling af gulv i Nordjylland

Ønsker de silke agtig overflade med dybde og god holdbarhed (medium trafik), kan olie være løsningen. Et olieret gulv kan forholdsvis nemt repareres, men det skal klares inden olien er slidt helt igennem. Olien fåes i natur og med hvid pigment. Olien skal helst påføres med professionel Polermaskine, for at få olien til at trænge godt ned i træet. Til slut efterpoleres gulvet for at fjerne overskydende olie og for at undgå blanke områder med for meget olie.
JH GULVE bruger kun den bedste olie for en ekstra god holdbarhed.

 

Gulvafslibning i Nordjylland

Vi fortager gulvafslibning i byer såsom:

Vi fortager også gulvafslibning i resten af Nordjylland. Du kan finde vores liste over byer, hvor vi udfører gulvafslibning, her.

Ludbehandling og sæbehandling af gulv!!

Ludbehandling er en overfladebehandling som stopper træets naturlige gulningsproces. Et ludbehandlet gulv skal efterbehandles med hvid gulvsæbe, hvid olie eller lak for at bevare den lyse glød.

Nyslebne brædder & plankegulve er velegnede til lud og sæbehandling. Sæbebehandlingen mætter træets overflade og gør dem rengøringsvenlige.
Den daglige rengøring begrænses derved til tørmopning el. evt. støvsugning. Ved vask bør man bruge special gulvsæbe egnet til formålet evt. med hvidt pigment.

 

Skal de have foretaget en af ovenstående behandlinger kontakt:

JH GULVE

+45 98 28 67 00