Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi har 25 års erfaring med alt der har med gulve at gøre, rundt om i Aalborg området.
Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi udfører alt i gulvbelægning, gulvafslibning, efterbehandling & vedligeholdelse af trægulve.
Vi er specialiserede i montering af vinyl på gulv og vægge i vådrum.
Ønsker De kvalitetsarbejde udført til aftalt tid og pris
Ønsker De kvalitetsarbejde udført til aftalt tid og pris
Vi er specialiserede i montering af vinyl på gulv og vægge i vådrum.

Gulvafslibning Aalborg

Her i vores virksomhed, udfører vi alle former for ydelser når det kommer til vedligeholdelse, efterbehandlinger og gulvafslibning i Aalborg. Vi sørger altid for at være forberedte med de sidste nye, hyper moderne maskiner, til netop din gulvslibning. Hos JH Gulve bruger vi KUN de bedste maskiner, og er derfor ikke den billigste på markedet men den mest kvalitetsdygtige. Vi har 25 års erfaring med alt i indenfor gulvbelægning.

 

Gulvafslibning i Aalborg – Letslibning af gulve

Er dit trægulv kun lidt slidt? Måske det ikke står op i samlinger men kunne bare godt bruge en kærlig hånd! Så kan vi behandle dit trægulv med en gulvafslibning i form af letslibning og trærens. Her hos JH Gulve bruger vi som sagt kun de bedste maskiner og værktøjer til at udføre vores arbejde! Derfor gør vi brug af en Rondelsliber, med et slibenet under. Netop denne metode sikre et smukt og ensartet resultat som er perfekt i denne form for behandling af dit gulv.
Derefter vil vi ofte gøre brug af mesterolie eller mesterlak til at give dit gulv en smuk finish. Mesterolien bør lægges ud med Polermaskine. Ved brugen af denne metode opnås en form for friktion og varme i gulvet, som får olien til at trænge dybt ned i træet, hvorved den bedste holdbarhed opnås.

 

Gulvafslibning i Aalborg med en grundig fuldafslibning

Hvis dine gulve er slidt helt og aldeles igennem alle former for materialer såsom olie, lak mm. Så har dit gulv brug for en komplet gulvafslibning i form af en grundig fulafslibning. Når vi udføre denne ydelse, foregår det ved at trænge DYBT ned igennem alle materialer og lak, med finere og finere sandpapir. Hvori vi til sidst afslutter med den samme rondelsliber som ved en letafslibning.

 

Lakering af gulv, givet et stærkt gulv – JH Gulve i Aalborg

Lakering af gulv, er en nem og solid løsning for de fleste gulve. Dette gør netop at gulvet bliver utroligt slidstærkt og nem at vedligeholde, i form af rengøring, såsom støvsugning og vaskning af gulv.

Ved vaskning af et lakeret gulv anbefaler vi dog en hård opvreden klud med en pH neutral vaskemiddel beregnet til gulve. I Danmark findes der mange forskellige typer og former for lak med blandt andet forskellige former og grader af glans. JH GULVE bruger kun den bedste lak, for en ekstra god holdbarhed.

Oliebehandling af gulv i Aalborg

Hvis de ønsker et silkeagtig look til dit gulv med en dybdegående og holdbart finish til medium trafik så er en oliebehandling af dit gulv i Aalborg netop løsningen for dig! Vi er eksperter i Oliebehandlinger, efterbehandlinger og vedligeholdelse. Så hold endelig ikke tilbage hvis du sidder inde med nogle spørgsmål til dette!

Når vi har behandlet dit gulv vil vi dermed efterpolere dit gulv, netop for at fjerne alt det overskydende olie. Dermed kan vi også undgå blanke områder, som har fået for meget olie eksponering.

 

Ludbehandling og sæbehandling af gulv!

Vil du gerne have stoppet dit gulvs naturlige gulningsproces? Så er en ludbehandling lige en behandling for dig! Her hos JH Gulve, efterbehandler vi dit gulv med en hvid gulvsæbe eller hvid olie/lak netop for at forebygge og bevare den løse glød i træet.

Nyslebne brædder & plankegulve er velegnede til lud og sæbehandling. Sæbebehandlingen mætter træets overflade og gør dem rengøringsvenlige. Den daglige rengøring begrænses derved til tørmopning el. evt. støvsugning. Ved vask bør man bruge special gulvsæbe egnet til formålet evt. med hvidt pigment.

 

Skal de have foretaget en af ovenstående behandlinger kontakt:

JH GULVE

+45 98 28 67 00